7 Comments

 1. Geweldig. Wij hebben echt genoten van de try out in Arnhem. De hele band is een genot om naar te luisteren zang allemaal steengoed. Bedankt voor de leuke avond.

  Like

 2. Zojuist in Eindhoven mogen genieten van jullie prachtig eerbetoon aan een muzikale held. Heel mooi gezongen, fantastische muziek gemaakt, en een geweldig verhaal verteld. Heerlijk intieme, en tegelijkertijd grootse show! Ik ga nog lang nagenieten… dankjulliewel. X

  Like

 3. Gisteren met vriendinnen in Leest in Waalwijk geweest naar de Story of George Micheal.
  Top… fantastische Band, geweldige feitjesfee, stuk voor stuk zeer goede zangers. En Charly die stem van jou, daar blaas mensen mee omver.
  Kortom heerlijk genoten van een trip down memory lane. DANK voor een heerlijke avond

  Like

 4. Gisteren naar Charly geweest in Waalwijk. Wat een geweldige avond voor ons. Fantastische show en geweldige muzikanten! We hebben echt ontzettend genoten. Nogmaals fantastisch!!!

  Like

 5. Bedankt voor de prachtige avond in Cabrio Soest afgelopen zaterdag. Wat een muzikanten zijn jullie! We hebben genoten!! Ik had 1 klein – puntje😉 het prachtige nummer “ Killer/ Papa was a rolling stone”, stiekem misschien wel mijn lievelingsnummer .. die miste ik een beetje maar begrijp dat jullie een andere keuze hebben gemaakt! Desondanks.. het was echt top!!!!

  Like

 6. Vandaag voor de tweede keer geweest. Wederom in één woord geweldig! We hebben genoten! Ik luister nog iedere week naar George Michael en een avond als deze is een cadeautje!! Jullie zijn super!!
  Mochten jullie volgend jaar weer spelen, ben ik er bij. Verzoeknummer: Can’t make you love me, van zijn Unplugged album 🙏🏻

  Like

 7. Gister een geweldige muzikale belevenis gehad. Wat zijn jullie allemaal top entertainers/muzikanten. Wat een heerlijke muziek, mooi eerbetoon en leuke humor.
  Super bedankt voor een mooie herinnering. Wij hebben enorm genoten. Ook de backstage tour en de soundcheck was erg leuk om mee te maken. Groetjes Joyce

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s